Hľadať firmu

Kontaktné údaje Penzión Sokolica

0903 203 517
Penzión Sokolica
Červený Kláštor 7
059 06  Červený Kláštor
Kontaktovať e-mailom

Ubytovanie s kapacitou 19 osôb. Súčasťou je WiFi, sociálne zariadenie, spoločenská miestnosť, TV, krb, SAT, kuchyňa, vonkajšie posedenie, ohnisko, gril, detské ihrisko, parkovisko.

Fakturačné údaje Penzión Sokolica

Názov: Oľga Birošíková - Penzión Sokolica
Sídlo: 7, 059 06  Červený Kláštor
IČO: 35219033

Hodnotenia Penzión Sokolica

Hodnotenia Penzión SokolicaPridaj hodnotenie: vyber hodnotenie



Hodnotení: 1
Majka Hodnotenia: 1Užitočné: 0
09.05.2017

Dnes sme sa odtiaľ vrátili.Bolo krásne.Izby čistučké a Pani veľmi príjemná.Kuchyňa veľká a dostatočne vybavená a čistá.Boli sme veľmi spokojný.

Užitočné?Áno


Hodnotení: 1
Peter Hodnotenia: 1Užitočné: 0
06.01.2016

Pekne ciste izby. Super krb. Ale: Po dohode na cene 250€ na objekt a noc, sme museli doplacat za pristelky 60€. V jednej izbe nefunguje kurenie. Pani nas na to upozornila az pri prichode. Mi s malymi detmi sme uz nemali na vyber. Prestal fungovat plyn a ranajky boli studene, obed v restike a vecer uz isiel. Zapchal sa dres. Tak sme vycistili syfon, ale problem bol inde. Teta povedala: a zase!?! vraj je to nasa vyna, ze tam lejeme olej a kavu. To ma uz nasralo. Riesenie bolo, tu mate syfo opravte si to sami. Neslo to, asi im zamrzlo potrubie. Cely den sme umyvali riad v hrncoch. Nakoniec sa nam to podarilo opravit zvonom, ale bola to morda. Ochota zo strany majitela- ziadna. To ze vypadla elektrika a nasledne aj voda (studnicna) to uz neriesim. A uplne znicene panvice a pribor z cias socialistickej republiky,... Sme prezili. Ale inak pekne. Obyvacia izba vyzera velka, ale je to klam.

Užitočné?Áno

Prevádzkovateľ nenesie zodpovednosť za informácie na tejto stránke. Viac v Pravidlách

Pozrite si tiež: Ubytovanie Penzióny Penzióny na Spiši
Pridať firmu Nahlásiť chybu