Hľadať firmu
Dnes:  09:00 - 19:00 OTVORENÉ
Hodnotiť firmu
ZAVOLAŤ

Kontaktné údaje DoktorPRO s.r.o.

0800 200 000
DoktorPRO s.r.o.
Ružinovská 40
821 03  Bratislava
Kontaktovať e-mailom

Medicínske centrum DoktorPRO - liečba a diagnostika proktologických, dermatologických a trichologických ochorení. Ultrasonografické oddelenie.

Ordinačné hodiny DoktorPRO s.r.o.

Pondelok - piatok:
09:00 - 19:00 Otvorené
Sobota:
09:00 - 15:00
Nedeľa:
zatvorené

Fakturačné údaje DoktorPRO s.r.o.

Názov: DoktorPRO s.r.o.
Sídlo: Ružinovská 40, 831 02  Bratislava-Ružinov
IČO: 50372394
DIČ: 2120324646
IČ DPH: SK2120324646

Hodnotenia DoktorPRO s.r.o.

Hodnotenia DoktorPRO s.r.o.Pridaj hodnotenie: vyber hodnotenie



Hodnotení: 1
Mária Hodnotenia: 1Užitočné: 0
17.05.2019

Chcela by som touto cestou poďakovať celému personálu ale predovšetkým Mudr. Masalkhimu za ľudský a profesionálny prístup. Prišla som s akútnym problémom, ktorý sa úspešne podarilo vyriešiť. Prajem vám veľa spokojných zákazníkov.

Užitočné?Áno
Reakcia firmy:

Ďakujeme Vám za úprimnú spätnú väzbu, dôveru a pochvalu, adresované pánovi doktorovi Karimu Masalkhimu i celému tímu DoktorPRO. Sme veľmi radi, že ste pozitívne a vysoko ohodnotili prácu nášho lekára-proktológa. V medzinárodnej sieti DoktorPRO sa používajú miniinvazivné metódy liečby, výhodou ktorých je bezbolestnosť zákrokov a ambulantná liečba, ktorá umožňuje pacientovi pokračovať v bežnom životnom štýle. Je pre nás veľmi dôležité, aby naši klienti boli spokojní s kvalitou služieb, ktoré poskytujeme. Sme k dispozícii každému, kto sa na nás obráti so žiadosťou o pomoc. Tím DoktorPRO Vám praje pevné zdravie.



Hodnotení: 2
EdHe Hodnotenia: 2Užitočné: 1
28.06.2017

Môj dojem z návštevy a vyšetrenia v tomto novootvorenom zariadení DoktorPro je veľmi veľmi dobrý, všade čistučko, milé, ochotné sestričky, zlatý, príjemný, jemný lekár, prijatie na minútu tak ako som bola objednaná, ten strach a nepríjemný pocit ktorý asi každý kto ide na rektoskopiu má, zo mňa v tom prostredí úplne opadol a vyšetrenie bolo úplne v pohode,, takže môžem len odporúčať a držím zariadeniu palce, určite si bude získavať čoraz viac zákazníkov/pacientov.

Užitočné?Áno
Reakcia firmy:

EdHe, Ďakujeme za Vašu pochvalu a pozitívnu spätnú väzbu o našich špecialistoch a klinike. Sme radi, že návšteva našej ambulancie u Vás zanechala príjemný dojem. Našimi základnými prioritami sú individuálny prístup ku každému nášmu pacientovi a poskytnutie medicínskych služieb vysokej kvality. Sme pripravení poskytnúť odbornú medicínsku pomoc v prípade nutnosti. Prajeme Vám veľa zdravia.

Prevádzkovateľ nenesie zodpovednosť za informácie na tejto stránke. Viac v Pravidlách

Pozrite si tiež: Dermatológia, kožné ambulancie Ambulancie a lekári
Pridať firmu Nahlásiť chybu