Hľadať firmu

Kontaktné údaje MUDr. Ján Petrík - praktický lekár

041 / 569 33 33
MUDr. Ján Petrík - praktický lekár
Oslobodenia 166
013 05  Belá

Ambulancia všeobecného lekára pre deti a dorast. Preventívne prehliadky, vydávanie potvrdení.

Fakturačné údaje MUDr. Ján Petrík - praktický lekár

Názov: MUDr.Ján Petrík,pediater
Sídlo: Oslobodenia 166, 013 05  Belá
IČO: 31905471
DIČ: 1023253902

Hodnotenia MUDr. Ján Petrík - praktický lekár

Hodnotenia MUDr. Ján Petrík - praktický lekárPridaj hodnotenie: vyber hodnotenie



Hodnotení: 1
Marek Bažík Hodnotenia: 1Užitočné: 1
28.07.2021

Pán doktor je už na dôchodku, ale syna mi ošetroval od malička a nikdy nebol problém ani s liečbou, ani prístupom. Čítam tu, že niektorým ľuďom vadí, že aj lekár obeduje. Zaujímavé. Slovo pacient je v preklade trpezlivý. Takže stačí byť trpezlivý, racionálny a počúvať čo mi lekár hovorí. Vždy sa všetko vyriešilo. Chápem niektoré mamičky, že prežívajú hystériu keď má dieťa horúčky. Sám som tŕpol pri každom zakašľaní, keď bol syn maličký. Ale vždy som si na základné veci vystačil so základnými pravidlami pred návštevou lekára. Klasická výbava Nurofén, Stoptussin a niečo na vykašliavanie. Dokonca aj mokré plienky na hlavu a hrudník, ak sa teplota nedala len tak zraziť liekmi. Veľa tekutín vo forme nesladeného feniklového čaju. A prežili sme všetky štandardné detské boliestky. Keď bolo moc zle, riešilo sa to antibiotikami či návštevou špecialistu na daný problém na základe odporúčania lekára. Nikdy som nepočul v čakárni, že by na niekoho v ambulancii kričal alebo bol hrubý.

Užitočné?Áno


Hodnotení: 1
Lena Hodnotenia: 1Užitočné: 2
23.07.2019

No, vidim, ze nie som sama. Keby sa dalo dat -100, tak mu dam menej. Otrasny, stary, drzy, arogantny stvor, co nema co pracovat s detmi. Este som sa nestretla a podobnym zjavom. Cakali sme hodinu v cakarni, naco sa vyvalil von, ze on ide na obed. V cakarni 3deti (my nie sme odtialto, takze taketo spravanie nepoznam). Zahlasil, ze "sudruhovia, idem obedovať, takze počkáte. To aj do Terchovej chodite takto?" a pri odchode vravu sestricka, ze sa vratia o pol hodinu, naco doktor reagoval smiechom a vetou "najskor o pol hodinu". Deti horucky, ja tiez s horuckou....odišli sme prec, jemu by som nedala vysetrit ani mačku.

Užitočné?Áno


Hodnotení: 1
Magda Hodnotenia: 1Užitočné: 5
17.12.2017

Moj trojrocny syn dostal z piatka na sobotu, brusnu virozu, zvracal a hnackoval. Riesila som to probiotikami a kuliskom. V nedelu rano bol uz tak slaby, ze som zasla na pohotovost,kde sluzil pan Doktor Petrik. Povedal mi, ze s hnackou sa chodi k lekarovi po tyzdni. Pozrel sa mu do oci, maly ma hnede oci po mne a hned ho prirovnal k ciganom, pritom nie sme a ani nevyzerame. A aj keby tak co. Pracujem uz 6 rokov ako zdravotna sestra, ale s takymto pristupom som sa este nestretla. Poviem vam len tolko, ze je velmi smutne, ze v dnesnej dobe takyto ludia pracuju v zdravotnictve a este k tomu s detmi.

Užitočné?Áno


Hodnotení: 1
Miroslava Hodnotenia: 1Užitočné: 6
28.11.2016

Nestretla som sa ešte s horším lekárom,jeho prístup bol maximálne neochotný a neprofesionálny a hlavne ako pediater by mal mať aspoň trochu rád deti.Počas jeho služby na pohotovosti sa tváril, že ho nesmierne obťažujeme a jediné,čo mu vážne išlo dobre,bolo to, že ma obviňoval z niečoho, čo nebola vôbec pravda,urážal ma a tvrdil,že on by na mňa zavolal policajtov. To už vážne nie je možné,čo si niektorí lekári dovoľujú! Hlavne si treba vypýtať 2€ (podotýkam,nie 1,99€, ako vám vytlačia doklad o zaplatení) za každého pacienta, ale predpísať iba 1 kus ATB masti do očí pre dve osoby (to je nemysliteľné) a správu z vyšetrenia by napísal profesionálnejšie hocikto bez lekárskeho vzdelania. Je to smutné, že sú aj takíto lekári. Hlavne si treba stále pýtať vyššie platy...a za čo??? Keby sa dalo pridať hodnotenie bez hviezdičky, tak by som mu nedala ani jednu. Moje ohodnotenie lekára MUDr. Petríka je 0%!

Užitočné?Áno

Prevádzkovateľ nenesie zodpovednosť za informácie na tejto stránke. Viac v Pravidlách

Pozrite si tiež: Detskí lekári, pediatri Ambulancie a lekári
Pridať firmu Nahlásiť chybu