Hľadať firmu
Dnes:  zatvorené
Hodnotiť firmu

Kontaktné údaje MUDr. Jela Solárová - pediater

0910 305 999
MUDr. Jela Solárová - pediater
Inovecká 1124/9
911 01  Trenčín

Všeobecná ambulancia pre deti a dorast - prehliadky, starostlivosť o pacientov, odbery krvi, očkovania.

Ordinačné hodiny MUDr. Jela Solárová - pediater

Pondelok:
07:00 - 15:00
Utorok:
07:00 - 16:00
Streda:
07:00 - 12:00
Štvrtok:
07:00 - 15:00
Piatok:
07:00 - 12:00
Sobota:
zatvorené
Nedeľa:
zatvorené

Fakturačné údaje MUDr. Jela Solárová - pediater

Názov: MUDr. Jela Solárová - pediater
Sídlo: Inovecká 9, 911 01  Trenčín
IČO: 31198872

Hodnotenia MUDr. Jela Solárová - pediater

Hodnotenia MUDr. Jela Solárová - pediaterPridaj hodnotenie: vyber hodnotenie



Hodnotení: 1
Liuscha Hodnotenia: 1Užitočné: 0
20.07.2022

Jednoznačne môžem odporučiť. O moje dcérky sa stará už viac ako 16 rokov a lepšiu doktorku a sestričku som nikdy nikde nestretla. Klobúk dole a uznanie!

Užitočné?Áno


Hodnotení: 4
Jana Ž. Hodnotenia: 4Užitočné: 4
28.10.2020

Ja môžem len poďakovať pani doktorke Solárovej za jej skvelý prístup, ľudskosť, profesionalitu s akou sa stará o moju dcérku od jej narodenia doteraz. Pre mňa je to jedna z mála lekárov, ktorí v tejto hnusnej dobe ešte robia svoju prácu srdcom. Taktiež by som chcela vyzdvihnúť prácu pani sestričky, za mňa top starostlivosť o pacientov, ale aj ( ako morálna podpora) často nervóznych, vystresovaných, úzkostlivých rodičov. Neskutočne milá dáma, radosť ísť do takej ambulancie.

Užitočné?Áno


Hodnotení: 2
Martina Janíčková Hodnotenia: 2Užitočné: 4
27.02.2019

Týmto by som chcela vyjadriť nesmiernu vďačnosť pani doktorke Solárovej, pretože mi zachránila moju 3,5 ročnú dcérku. Bola som s ňou na detskej pohotovosti v Trenčíne, 24.12.18, teda na Vianoce. Bola empatická a videla, že je zle ......preto jej nasadila antibiotiká. A to podotýkam, že dva dni predtým sme boli na pohotovosti v Bratislave, 22.12.18 a tam jej diagnostikovali laryngitidu a ked som protestovala, že si svoje dieťa poznám a mám podozrenie, že sú to pľúcne chlamýdie, tak mi neverili. Prosila som ich nech jej predpíšu antibiotiká, že ju ten mesačný kašeľ neskutočne vyčerpáva. Neskorší odber krvi potvrdil pľúcne chlamýdie a aj mykoplazmy. Takže pani doktorka predpísala správne antibiotiká KLACID a videla, že moje dieťatko je už neskutočne vyčerpané. Tiež sa čudovala prečo ju v BA nechali takto sa trápiť. Moja vďaka a rešpekt patria MUDr. Solárovej z Trenčína.

Užitočné?Áno


Hodnotení: 1
Lenka Hodnotenia: 1Užitočné: 4
16.01.2019

Pani doktorku vôbec neodporúčam na začiatku keď sme boli na zápise bola veľmi milá aj som s ňou bola spooojna bola milá k deťom aj ku mne ale to som po case zistila čo je zač ohovarala svojich pacientov že smrdia ako vyzerajú a podobne veľmi falosna doktorka a nehovorím o tom že prvej dcére zle určila diagnozu skoro skončila v nemocnici keby nejdeme na pohotovosť a mladšia skončila 3 dni pred vianocami naco mi pani doktorka povedala že čo revem že ona bude tiež na Vianoce slúžiť a nikto z toho vedu nerobi.takze dva krat zle určila diagnozu a dieťa liečila na niečo iné v nemocnici vedia o nej svoje je mi to ľúto že taká doktorka vôbec ešte ordinuje.1 hviezdičku dávam za pani sestričku lebo tá je vynikajuca

Užitočné?Áno

Prevádzkovateľ nenesie zodpovednosť za informácie na tejto stránke. Viac v Pravidlách

Pozrite si tiež: Detskí lekári, pediatri Ambulancie a lekári
Pridať firmu Nahlásiť chybu