Hľadať firmu

Kontaktné údaje Andante, spol. s r.o.

0902 974 209
0915 786 825
Andante, spol. s r.o.
Stará hradská 66
038 52  Sučany
Kontaktovať e-mailom

Projektovanie, výroba a realizácia inteligentných nízkoenergetických a pasívnych stavieb - rodinných domov, bytových domov a objektov občianskych stavieb. Rekonštrukcie stavieb.

Fakturačné údaje Andante, spol. s r.o.

Názov: Andante, spol. s r.o.
Sídlo: Nižovec 10, 960 01  Zvolen
IČO: 36039578
DIČ: 2020068919
IČ DPH: SK2020068919

Hodnotenia Andante, spol. s r.o.

Hodnotenia Andante, spol. s r.o.Pridaj hodnotenie: vyber hodnotenie



Hodnotení: 1
Ivan Hodnotenia: 1Užitočné: 3
26.11.2020

Vyhnite sa spolupráci s touto spoločnosťou. Ušetríte si nervy aj peniaze. Úprimne sme oľutovali, že sme sa dali nahovoriť na stavbu nášho domu tejto spoločnosti.

Užitočné?Áno


Hodnotení: 1
Ľubica Hodnotenia: 1Užitočné: 0
03.08.2016

Moje hodnotenie spočíva v spokojnosti, ktorá je v každej oblasti. V žiadnom prípade nemôžem súhlasiť s predchádzajúcim hodnotením pána Jozefa. Sú k nahliadnutiu referencie firmy a realizované stavby, ktoré hovoria samy o sebe. Stavby sú realizované včas, samozrejme so stavebným dozorom, ktorý dohliada hlavne na kvalitu odvedenej práce, ktorá je skutočne na úrovni. Zmluvne dohodnuté podmienky a plnené priebežne počas výstavby. Poznám množstvo investorov, ktorí sú so spoluprácou tejto firmy spokojní, možno nemajú možnosť a čas vyjadriť svoju spokojnosť. Verím však, že sú šťastní a bývajú v tom najlepšom, čo si mohli vybrať. Realizované stavby hovoria o všetkom a nepotrebujú žiadnu reklamu. Postaviť dom je ľahké, ale postaviť dom, v ktorom ste spokojní a šťastní, to dokáže Andante, s.r.o.

Užitočné?Áno


Hodnotení: 1
Jozef Hodnotenia: 1Užitočné: 7
25.08.2015

Je zopár firiem, ktoré majú dobrú technológiu, dobrých robotníkov, no vedenie firmy je otrasné. To sa prejavuje na nekoncečnosti, naháňaní robotníkov, ktorí potom nedokážu robiť dostatočne kvalitne. Následne to vyzerá, že nemáte dom spravený tak, ako by ste chceli, o termíne dokončenia ani nehovorím. Žiarivým príkladom tejto situácie je firma Andante. Ak sa pre nich rozhodnete, všetko si dajte do zmluvy a rozpočet si nechajte vyšpecifikovať do poslednej skrutky. A NEUSTÚPTE!!! Lebo oľutujete. A všetko si nechajte zapísať do stavebného denníka, ten je Vaša najväčšia zbraň. Druhá možnosť ako ich prinútiť ku kvalite, je externý stavebný dozor. Stojí síce pár peňazí, no ušetrí Vám dosť peňazí, nervov a aj času.

Užitočné?Áno

Prevádzkovateľ nenesie zodpovednosť za informácie na tejto stránke. Viac v Pravidlách

Pozrite si tiež: Nízkoenergetické domy Projektovanie Rekonštrukcie a prestavby
Pridať firmu Nahlásiť chybu