Hľadať firmu

Kontaktné údaje Autoškola PRIMA, s.r.o.

0905 582 842
Autoškola PRIMA, s.r.o.
Gessayova 13
851 03  Bratislava
Kontaktovať e-mailom

Vodičský preukaz skupiny B. Individuálny prístup, kondičné jazdy, teoretická príprava a testy na CD.

Fakturačné údaje Autoškola PRIMA, s.r.o.

Názov: Autoškola PRIMA, s.r.o.
Sídlo: Gessayova 13, 851 03  Bratislava - mestská časť Petr
IČO: 50554841
DIČ: 2120373618

Hodnotenia Autoškola PRIMA, s.r.o.

Hodnotenia Autoškola PRIMA, s.r.o.Pridaj hodnotenie: vyber hodnotenie



Hodnotení: 1
Marta Jančkárová Hodnotenia: 1Užitočné: 0
15.11.2019

Ja som bola veľmi spokojná. Po dlhých rokoch, počas ktorých som nejazdila (a v Bratislave predtým nikdy) bolo pre mňa skoro nepredstaviteľné, že si sadnem za volant. Stačili mi 3 kondičné jazdy s pánom Hlinkom a ja som to dokázala. Ďakujem za jeho múdry a priateľský prístup. Som vďačná, pretože auto mi veľmi uľahčí život.

Užitočné?Áno


Hodnotení: 1
Vladis Hodnotenia: 1Užitočné: 3
24.01.2019

Je to najhorsia autoskola ktora ma jediny ciel a to zarobit peniaze z 9 ludi spravil 1 a ten az na 3x zvysok nie, polka potom bola vyhodena a niektori zas len na 3x spravili tak sa pytam cim to je? Ked kazda jedna kondicna jazda stoji 35euro plus okolo 700e dlhy cas aj 6-7mesiacov nezaujem naucit a vysvetlit osobna skusenost priatelka tam robila a ani na 3x nepresla a za co? Zadne jemne preslo po obrubniku, neskorsie preradenie, nedostelovane spet zrkadlo? Tak sa pytam s cim z tychto veci clovek ohrozil premavku? Ludi? Neodpirucam Vam ist tam nakolko preplatite aj vyse 1.000euro !!!

Užitočné?Áno


Hodnotení: 1
zákazník 2 Hodnotenia: 1Užitočné: 4
02.12.2016

S touto autoškolou som bola veľmi nespokojná, či už s dĺžkou trvania kurzu tak s prístupom p. Hlinku ako inštruktora. Bol veľmi nepríjemný, arogantný, stresoval ma, jazdy som mala max. 1 krát za týždeň, ale mávala som aj odstup 2 týždňov nakoľko si p. Hlinka nabral veľa ľudí a nestíhal. Je veľa lepších autoškôl, túto určite neodporúčam

Užitočné?Áno


Hodnotení: 1
zakaznik Hodnotenia: 1Užitočné: 1
29.11.2016

Systém monitorovania vozidiel cez GPS je o nicom, zbytocne si clovek priplati. Jedine, co je vidiet je oznacenie ciest, po ktorych som siel. Prehravanie trasy nefunkcne. Najhorsie na celej autoskole je, ze si nabrali vela zakaznikov (adeptov na vodicak) a nestihaju a tak sa lahko stane, ze vodicak robite aj 6 mesiacov. Instruktori su taky slovensky priemer .. maju svoj sposob, ktory niekomu mozno vyhovuje, inym nie. Viackrat ma upozornili na vec, ktoru som robil zle, pricom na predoslej jazde to bolo dobre a opacne. Ale aspon neblacia po svojich zakaznikoch, ako inde.

Užitočné?Áno

Prevádzkovateľ nenesie zodpovednosť za informácie na tejto stránke. Viac v Pravidlách

Pozrite si tiež: Autoškoly ‑ osobné autá a motocykle Kondičné jazdy
Pridať firmu Nahlásiť chybu