Hľadať firmu

Kontaktné údaje VOMS, s.r.o. - stavebná činnosť

0901 760 000
VOMS, s.r.o. - stavebná činnosť
Stráža 260
013 04  Stráža
Kontaktovať e-mailom

Stavebná činnosť - priemyselné a dopravné stavby, stavby občianskej a bytovej vybavenosti, vodohospodárske stavby, bytové stavby. Výroba betónových zmesí, kamenárske, zámočnícke a stolárske práce.

Fakturačné údaje VOMS, s.r.o. - stavebná činnosť

Názov: VOMS, s.r.o.
Sídlo: 260, 013 04  Stráža
IČO: 36372072
DIČ: 2020101149
IČ DPH: SK2020101149

Hodnotenia VOMS, s.r.o. - stavebná činnosť

Hodnotenia VOMS, s.r.o. - stavebná činnosťPridaj hodnotenie: vyber hodnotenie



Hodnotení: 1
laci6666 Hodnotenia: 1Užitočné: 1
21.01.2020

Dňa 20.1.2020 bol som si umyt vozidlo na benzinke voms Teplička nad Váhom v Žiline autoumyvarke.Po umytí vozidla na autoumyvarke som zistil že vozidlo je špinavé.Tak som sa vrátil službu reklamovať na bezninke voms slečne som hovoril čo je vo veci sedel tam nejaký pán ktorý nás počul aký je problém vo veci sa mi predstavil majitel začal mi vulgárne nadávať!!!Nedoporucujem tam vozidlo umývať ani vysávať katastrofá!!!!

Užitočné?Áno


Hodnotení: 4
Kubaľáková Hodnotenia: 4Užitočné: 2
01.02.2016

Vážení pracovníci, stala sa mi veľmi nemilá vec na Vašej prevádzke ČS PHM ul. Aleja Slobody, Dolný Kubín v sobotu 30. 1. 2016. Chodím si umývať do Vašej umývačky auta, a v sobotu sa mi stala taká vec, že kým som vychádzala z auta zatvorili sa vráta z oboch strán. Takže som nemala kade sa dostať von. Samozrejme v priestoroch umývačky nie je žiadny návod na otvorenie brán a ani kontakt na pracovníkov čerpacej stanice. Takže som všetko čo tam bolo postláčala a trčala viac ako pol hodiny bezradná čo robiť. Nakoniec prišla pracovníčka, pretože nešla elektrina ani v ručných umývačkach a zákazníci si boli sťažovať. Je smutné, že pracovníci firmy nie sú schopní napísať na tabuľu návod na obsluhu brány z vnútornej strany a ani žiadne číslo telefónu o pomoc. Neviem, či je to v súlade s bezpečnostnými opatreniami obsluhy umývačky a obrátim sa na Inšpektorát bezpečnosti pri práci v Žiline, aby posúdil poskytované služby. Pekný deň.

Užitočné?Áno

Prevádzkovateľ nenesie zodpovednosť za informácie na tejto stránke. Viac v Pravidlách

Pozrite si tiež: Priemyselné stavby a výrobné haly Dopravné a inžinierske stavby Vodohospodárske stavby
Pridať firmu Nahlásiť chybu