Hľadať firmu

Kontaktné údaje Slovenská advokátska komora

02 / 204 227 42
Slovenská advokátska komora
Kolárska 4
813 42  Bratislava

Komora pomáha uskutočňovať ústavné právo občanov na obhajobu a chrániť ostatné práva a záujmy občanov a právnických osôb.

Fakturačné údaje Slovenská advokátska komora

Názov: Slovenská advokátska komora
Sídlo: Kolárska 4, 813 42  Bratislava - mestská časť Star
IČO: 30795141
DIČ: 2021921033
IČ DPH: SK2021921033

Hodnotenia Slovenská advokátska komora

Hodnotenia Slovenská advokátska komoraPridaj hodnotenie: vyber hodnotenie



Hodnotení: 4
olina Hodnotenia: 4Užitočné: 0
19.10.2022

dajte si pozor na advokata pukaja z dolneho kubina. To je nenormalne co robi

Užitočné?Áno


Hodnotení: 1
pozorovateľ Hodnotenia: 1Užitočné: 9
09.08.2016

Príbeh klienta s JUDr. Šegedom z Malaciek. Je to advokát, ale určite nečestný špinavý podliak. V r. 2011 prevzal zastupovanie pána, ktorému zomrela matka a velmi ťažko to znášal. Na základe plnej moci poveril v naprostej dovere tohto vtáčika zastupovaním: pri dedickom konaní, predaji domu po matke, kedy prostriedky šly na účet advokáta, zakúpením bytu a vyrovnaním všetkých poplatkov a prípadných pohľadávok. Vyinkasoval si cca 2O OOO Eur. S klientom si tykali a do mája 2016 mu tvrdil, že všetko je vyplatené. V máji 2016 pánovi exekútor zablokoval účet - advokát jednal s exekútorom o odblokovaní, ale naskočili ďalšie exekúcie - celkove ich je 8 - účet je stáĺe zablokovaný. Všetko sú to pohľadávky za obdobie zastupovania. V júni 2016 mal pán súd s RK, ktorá ho žalovala za neaplatený poplatok za predaj domu po mame. Na súde sa pán dozvedel, že vtáčik sa vzdal plnej moc. Advokát sice uznal, že dané prípady nevybavil, slubil zaplatit za exekúcie do 1.7.2016 ale do 8.8. pánovi nič nedal.

Užitočné?Áno


Hodnotení: 2
Marian Tkáč Hodnotenia: 2Užitočné: 13
11.05.2016

Dobrý deň. Chcem Vám napísať môj príbeh s jedným advokátom. Je to síce asi advokát, ale určite špinavý chajzel.. Karol Žirko z Turčianskych Teplíc. Chceli sme s manželkou prepísať RD na syna. Povedal mi, že prepíšeme dom najskôr na manželkinu matku a potom za tri týždne na syna. Prečo nemôžme hneď prepísať na syna, pýtal som sa. To by bolo veľmi zdĺhavé a drahé. Tak som súhlasil. Prišiel mi dopis z katastra, že sme dom darovali manželkinej matke. Po pár mesiacoch ma napadlo pozrieť do katastra a čo nevidím. Dom prepísali na manželku. Šiel som za akože advokátom Žirkom, či by mi on nenapísal podanie na súd, aby som zjednal nápravu. Povedal, že on nemôže, že by to bol stret záujmu. Keď som od neho odchádzal som mu povedal, že možno to boli prepísať zo svokry na manželku u nejakého právnika v Bystrici. On, že niečo manželke písal. Urobil som chybu, že som si neprečítal tie papiere, ktoré mi ukázal, keď sme to prepisovali na svokru. Na kópie z katastra neni o synovi ani zmienka.

Užitočné?Áno

Prevádzkovateľ nenesie zodpovednosť za informácie na tejto stránke. Viac v Pravidlách

Pozrite si tiež: Komory
Pridať firmu Nahlásiť chybu