Hľadať firmu
ZAVOLAŤ

Kontaktné údaje Okresná prokuratúra, Liptovský Mikuláš

044 / 552 42 37
Okresná prokuratúra, Liptovský Mikuláš
Tomášikova 5
031 80  Liptovský Mikuláš
Kontaktovať e-mailom

Trestné stíhanie osôb podozrivých zo spáchania trestných činov a vykonávanie dozoru nad zachovaním zákonnosti pred začatím trestného stíhania.

Úradné hodiny Okresná prokuratúra, Liptovský Mikuláš

Pondelok - piatok:
07:00 - 15:00
Sobota:
zatvorené
Nedeľa:
zatvorené

Fakturačné údaje Okresná prokuratúra, Liptovský Mikuláš

Názov: Krajská prokuratúra
Sídlo: Moyzesova 20, 011 04  Žilina
IČO: 35996072

Hodnotenia Okresná prokuratúra, Liptovský Mikuláš

Hodnotenia Okresná prokuratúra, Liptovský MikulášPridaj hodnotenie: vyber hodnotenie



Hodnotení: 2
Viera Hodnotenia: 2Užitočné: 6
26.02.2016

Podala som trestné oznámenie v dôsledku toho, že škoda na majetku pozemkového spoločenstva vplyvom nie odbornej starostlivosti pri ťažbe a predaji drevnej hmoty, pričom boli porušené stanovy spoločenstva v neurčení priemernej trhovej ceny podľa lesného trhového informačného systému (rok 2014 a to 51,3 €/m3) a bez transparentného výberového konania, teda že škoda dosiahla okolo 37 000€. Keďže som hovorila o nie odbornej starostlivosti, tak som túto skutočnosť doložila prokuratúre rozsudkom súdu o neplatnosti volieb spravujúcimi osobami. Prokurátorka rozsudok použila akurát na to, aby vyjadrila, že ako sťažovateľka sa nesprávne domnievam o neplatnosti akýchkoľvek rozhodnutí neprávoplatne (z)volených osôb a odmietla aj moju sťažnosť proti uzneseniu o odmietnutí trestného oznámenia bez možnosti a prípustnosti opravného prostriedku, čiže odvolania sa. Ja dodávam, "páchateľ je obhajovaný pred poškodeným, páchateľ má väčšie práva ako poškodený", republika nepotrebuje súdy.

Užitočné?Áno


Hodnotení: 1
Vladimír Hodnotenia: 1Užitočné: 6
02.02.2016

Podal som trestné oznámenie na majiteľa spoločnosti, ktorý nás okradol o čiastku 15 000,- €. Keďže hovorím okradol, tak som túto krádež doložil prokuratúre súdnym rozhodnutím. Prokurátor súd. rozhodnutie nebral v úvahu, označil to za obchodný vzťah a trestné oznámenie zamietol, bez možnosti sa odvolania na krajskú prokuratúru. Nuž čo dodať, žijeme v "právnom štáte".

Užitočné?Áno

Prevádzkovateľ nenesie zodpovednosť za informácie na tejto stránke. Viac v Pravidlách

Pozrite si tiež: Prokuratúry
Pridať firmu Nahlásiť chybu