Hľadať firmu

Kontaktné údaje Obvodné oddelenie policajného zboru, Lučenec

0961 653 705
0961 653 709
Obvodné oddelenie policajného zboru, Lučenec
Begova 4248/27
984 01  Lučenec

Obvodné oddelenie PZ, Lučenec patriace pod Okresné riaditeľstvo PZ v Lučenci - ochrana verejného poriadku, boj proti trestnej činnosti, odhaľovanie a objasňovanie priestupkov a trestných činov.

Hodnotenia Obvodné oddelenie policajného zboru, Lučenec

Hodnotenia Obvodné oddelenie policajného zboru, LučenecPridaj hodnotenie: vyber hodnotenie



Hodnotení: 1
aaa Hodnotenia: 1Užitočné: 1
27.05.2017

proste katastrofa..nikdy to tam nebolo v poriadku a nikdy ani nebude..hanba lučenca je polícia..ale aj tá mestská..to už je choré s nimi ako za nezmysli dávajú pokuty..a tešia sa tomu ako malé deti.hnus.už mám niekedy obavy vyjsť z domu že kde zase stretnem dákeho super blbečka a dá mi pokutu za to že som sa mu napr. nepozdravil...česť výnimkám ale je ich sakra málo.

Užitočné?Áno


Hodnotení: 1
STANISLAV Hodnotenia: 1Užitočné: 1
15.03.2017

NESPOKOJNOSŤ. MÔŽEM VYZDVIHNÚŤ AKURÁT DVOCH PRÍSLUŠNÍKOV PZ KTORÍ POVOLANIE POLICAT BERÙ VÁŽNE A ZODPOVEDNE A TO DOSLOVA PODĽA NÁPISU HESLA NA POMAĽOVANÝCH AUTÁCH " VB "( O CHVÍĽU SA ZA SÙČASNEÉHO POLIT. SMEROVANIA DOSTÁVAME DO OZNAČENÝCH ČIAS), A ZAS BUDE TENDER A ZAS BUDE TUNEL ! ALE TO JE UŽ O INEJ VYŠEJ POLITIKE V PZ ! SKRÁTENÉ VYŠETROVANIE - ABSOLÚTNE NESCHOPNÉ S CIEĽOM BUĎ SA ZBAVIŤ VECI POSUNOM NA ÚRAD VYŠETROVANIA ALEBO POSTÚPENÍM NA PRIESTUPKOVÉ ODDELENIE OKRESNÉHO ÙRADU. POLÌCIA PRI VÝJAZDOCH NEVYKONÁVA NEODKLADNÉ A NEOPAKOVATEĽNÉ ÚKONY Z ČOHO PRAMENIA PROBLÉMY PRI DOKAZOVANÍ ! SÚ V MALOM MESTE POD TLAKOM RÔZNYCH " VEĽKOPODNIKATEĽOV " ALEBO ICH DETIČIEK UPLATŇUJÚCI SA V ŽIVOTE, AKO DETI PROFESIE ,, POVOLANÍM SYN " , ALEBO ,, POVOLANÍM DCÉRA " ! ZNÁMOSTI,SKORUMPOVANOSŤ, NADUTOSŤ A VELIKÁŠSTVO, TAK BY SOM CHARAKTERIZOVAL ATMOSFÉRU NA OO PZ V LUČENCI V DUCHU HESLA DRŽTE HUBU A KROK A AK NIE STÁVATE SA AROGANTNÝM A NEPOSLUŠNÝM OBČANOM !

Užitočné?Áno


Hodnotení: 2
Milan Hodnotenia: 2Užitočné: 3
01.06.2015

Podľa "vybaveného" dožiadania z OO PZ Púchov som presvedčený, že sa jedná o neschopných príslušníkov PZ, ktorí sú možno schopní vybavovať veci až vtedy, keď to dostanú na lopatu pod nos....viď Klimentová a Jakubove! Keby sa obrátili na starostu v Cinobani zistili by, že bývajú v časti Katarínska Huta. Buď je na tomto OO PZ neschopné vedenie alebo skorumpovanosť?...neviem.

Užitočné?Áno

Prevádzkovateľ nenesie zodpovednosť za informácie na tejto stránke. Viac v Pravidlách

Pozrite si tiež: Obvodné oddelenia Policajného zboru
Pridať firmu Nahlásiť chybu