Hľadať firmu

Kontaktné údaje Obvodné oddelenie policajného zboru, Vinné - Šírava

0961 723 900
056 / 649 21 33
Obvodné oddelenie policajného zboru, Vinné - Šírava
Vinné-Stredisko Hôrka
072 35  Vinné

Obvodné oddelenie PZ, Vinné patriace pod Okresné riaditeľstvo PZ v Michalovciach - ochrana poriadku, boj proti trestnej činnosti, odhaľovanie a objasňovanie priestupkov a trestných činov.

Hodnotenia Obvodné oddelenie policajného zboru, Vinné - Šírava

Hodnotenia Obvodné oddelenie policajného zboru, Vinné - ŠíravaPridaj hodnotenie: vyber hodnotenie



Hodnotení: 1
MAR Hodnotenia: 1Užitočné: 1
07.12.2023

Dobrý deň,chcela by som veľmi poďakovať npor.Mgr.AO že už mi dvakrát pomohla a poradila .Veľmi jej zato ďakujem že sa nájdu aj takí ľudia s veľkým srdcom . H

Užitočné?Áno


Hodnotení: 1
Jana Mendelova Hodnotenia: 1Užitočné: 0
30.06.2018

Dobre rano. Chcela by som sa podakovat policajtom, ktory dnes, teda vcera, riesili zmiznutie mojej dcery na Kamenici. Hlavne panovi riaditelovi za velmi ludsky a chapavy pristup.

Užitočné?Áno


Hodnotení: 1
jaada37 Hodnotenia: 1Užitočné: 2
29.11.2016

Dobrý deň, chcela by som sa poďakovať Obvodnému odd. PZ, Vinné za nájdenie ukradutého mobilu mojej dcéry. Takmer po štycroch mesiacoch sa mi ozvali, že mobil bol zaistený, to znamená, že ho vypátrali a to svedčí o vysokej profesionalite príslušníkov tohto obv. polic.zboru. Po nahlásení ukradnutia mobilu na Okr. odd. v Michalovciach, bol náš prípad presunutý na obv.odd. Vinné, keďže mobil bol práve ukradnutý v oblasti Šíravy. Celý pribeh a aj telef. komunikácia prebiehala na veľmi vysokej, ale podotýkam aj ľudskej úrovni, ktorá často chýba. Párkrát som mala česť komunikovať s policajtkou, myslím, že p. Jasenovou a chcem vydvihnúť jej fantastický prístup. Ak pristupujú ku všetkým občanom takto, toto obv. odd. si zaslúži, nie 5, ale oveľa viac hviezdičiek. Ďakujem, Šalachová.

Užitočné?Áno

Prevádzkovateľ nenesie zodpovednosť za informácie na tejto stránke. Viac v Pravidlách

Pozrite si tiež: Obvodné oddelenia Policajného zboru
Pridať firmu Nahlásiť chybu