Hľadať firmu

Kontaktné údaje Obvodné oddelenie PZ, Dargovských hrdinov

0961/931 655
0961/931 609
Obvodné oddelenie PZ, Dargovských hrdinov
Trieda L. Svobodu 14
040 22  Košice

Obvodné oddelenie PZ, Dargovských hrdinov patriace pod Okresné riaditeľstvo PZ v Košiciach - ochrana verejného poriadku, boj proti trestnej činnosti, odhaľovanie a objasňovanie priestupkov a činov.

Hodnotenia Obvodné oddelenie PZ, Dargovských hrdinov

Hodnotenia Obvodné oddelenie PZ, Dargovských hrdinovPridaj hodnotenie: vyber hodnotenie



Hodnotení: 1
Jaroslav Adamondy Hodnotenia: 1Užitočné: 0
15.03.2019

Dnes o 8.00 som nahlásil stratu firemného mobilného telefónu službukonajúcemu policajtovi Bc. Miroslavovi Mihucovi PZ na sídlisku Dargovských hrdinov. Po mojom vypočutí prijal ohlásenie a žiadosť na lokalizáciu MT. Súčasne ma požiadal o predloženie čísla IMEI, ktoré je uvedené na originál krabici k MT, ale ktorú som nemal pri sebe. Po mojom opätovnom návrate s krabicou od MT t.j. cca 1 hod. ma čakal Bc Mihuc aj s MT. Po kontrolných otázkach a overení si vlastníctva mi vrátil môj stratený mobil. Týmto sa chcem poďakovať nielen Bc.Mihucovi, ale aj operatívnemu tímu policajtov, ktorý v tak krátkom čase vyriešili môj veľký problém. S pozdravom Jaroslav Adamondy

Užitočné?Áno


Hodnotení: 1
Martina Šujetova Hodnotenia: 1Užitočné: 4
24.02.2017

Dnes mi bola udelená pokuta, že obmedzujem cestnú premávku. Na Furči pri Lidli som sa zaradila do ľavého pruhu, vzhľadom na to,že som chcela ísť na Poštu 22,išla som 50 siatkou, policajti ma zastavili, že som porušila zákon, a že musím zaplatiť pokutu.Pýtam sa: čím som obmedzila cestnú premávku,keď som išla 50 km/h a potrebovala som odbočiť do ľava, tak mi prosím odpíšte, či mi bola pokuta udelená zákonne.

Užitočné?Áno

Prevádzkovateľ nenesie zodpovednosť za informácie na tejto stránke. Viac v Pravidlách

Pozrite si tiež: Obvodné oddelenia Policajného zboru
Pridať firmu Nahlásiť chybu