Hľadať firmu
Dnes:  zatvorené
Hodnotiť firmu

Kontaktné údaje MUDr. Drahomila Matejková - MEDMA, spol. s.r.o.

0903 909 919
MUDr. Drahomila Matejková - MEDMA, spol. s.r.o.
Úsvit 192
900 42  Dunajská Lužná
Administratívna budova PD
Kontaktovať e-mailom

Prevádzkovanie zdravotníckeho zariadenia - ambulancie všeobecného lekára pre deti a dorast. Liečba, diagnostika a predpisovanie liekov.

Ordinačné hodiny MUDr. Drahomila Matejková - MEDMA, spol. s.r.o.

Pondelok - piatok:
zatvorené
Sobota:
zatvorené
Nedeľa:
zatvorené

Fakturačné údaje MUDr. Drahomila Matejková - MEDMA, spol. s.r.o.

Názov: MEDMA, spol. s.r.o.
Sídlo: Považanova 2/1856, 841 02  Bratislava - Dúbravka
IČO: 35926295
DIČ: 2021972425

Hodnotenia MUDr. Drahomila Matejková - MEDMA, spol. s.r.o.

Hodnotenia MUDr. Drahomila Matejková - MEDMA, spol. s.r.o.Pridaj hodnotenie: vyber hodnotenie



Hodnotení: 2
Jan Hodnotenia: 2Užitočné: 1
26.10.2018

Vidim ze sa nic nezmenilo. Pani doktorka je arogantna stara pani. Jednanie pod uroven. Po prvej viete vie co vam je. Konverzacia je strata casu na oboch stranach. Slovo klient a nevolnik su v jej slovniku synonyma. O odbornosti rozpravat nebudem, nie som lekar. Faktom je ze navrh jej liecby neakceptujeme. Pojdeme za odbornikom. Naordinovat paralen a prehanadlo si dokazeme aj sami. Navstevu u pani Matejkovej odporucam len pred amputaciou koncatin. Alternativou je navsteva felciara.

Užitočné?Áno


Hodnotení: 1
Krasnanova Hodnotenia: 1Užitočné: 2
04.03.2017

Pani Dr. ma velmi neprijemnu sestricku, neopovazte sa prist 20 min. pred koncom ord. hodin nakolko sa asi ponahla na autobus. Dostali sme od nej poriadnu "hubovu polievku" hned medzi dverami, ze kde sme boli doteraz. No kde, cakali sme kym malemu zaberie liek na znizenie horucky, aby sme sa mohli dostavit na vysetrenie, pretoze isiel vikend. Vyrusili sme ju totiz pri velmi dolezitom lepeni nejakeho reklamneho plagatu na dvere. Velmi neprijemna skusenost. A bolo ich tam viac.

Užitočné?Áno


Hodnotení: 1
Miroslav Stolicny Hodnotenia: 1Užitočné: 7
11.06.2015

Sme prvorodicia a tak sme si nasli tuto pediatricku co najblizsie kde byvame. Spociatku sa nam zdala velmi prijemna a ponukla nam aj sluzbu tel. konzultacie za 30 € a ze nam bude k dispozicii 24hodin denne. Jedine ze ked nam to nezdvihne tak je na zachode. No pravda je uplne inde a pani doktorka tento telefon nezdviha a jedine co bolo nam napisala SMS ze nech ideme na Kramare.Dnes mal maly 38.5 a znova nam to nezdviha, tak som isiel do ordinacie a velmi neprijemnym tonom, ze keby to mala zdvihat kazdemu tak nerobi nic ine iba telefonuje. Povedala nam nech mu dame znova cipok paralen, ale v lekarni nam povedali ze nemozeme davat po sebe ten isty cipok, ale musime ucinu latku stiedat. Dalej mal maly slabu intoleranciu na mliecnu bielkovinu, ale pani doktorka nam odmietla predpisat Nutrilona alergy care ze musime ist na vysetrenie reflux... Co to ma s tym spolocne?, tak som k nej poslal Nutrilon predajcu, pretoze ona taky Nutrilon nepozna, ze ona predpisuje iba Nutrilon HA.

Užitočné?Áno

Prevádzkovateľ nenesie zodpovednosť za informácie na tejto stránke. Viac v Pravidlách

Pozrite si tiež: Detskí lekári, pediatri Ambulancie a lekári
Pridať firmu Nahlásiť chybu