Hľadať firmu
ZAVOLAŤ

Kontaktné údaje GALEONA decoration, spol. s r.o.

036 / 631 66 33
GALEONA decoration, spol. s r.o.
Nixbrod 5593
934 01  Levice
Smer Kalinčiakovo
Kontaktovať e-mailom

Grafické práce, dekoračné práce. Konzultácie ohľadom interiérového designu. Výroba a predaj interiérových dekorácií a doplnkov. Rámovanie obrazov. Prenájom dekorácií a doplnkov.

Fakturačné údaje GALEONA decoration, spol. s r.o.

Názov: GALEONA decoration, spol. s r.o.
Sídlo: Nixbrod 5593, 934 01  Levice
IČO: 35972084
DIČ: 2022105701
IČ DPH: SK2022105701

Hodnotenia GALEONA decoration, spol. s r.o.

Hodnotenia GALEONA decoration, spol. s r.o.Pridaj hodnotenie: vyber hodnotenie



Hodnotení: 1
Denisa Vojtenyiova Hodnotenia: 1Užitočné: 0
17.08.2020

Nepríjemní malomeštiaci Potrebovala som kúpiť darček pre svokru do Benátok. Už pri vstupe do predajne na námestí som mala nepríjemný pocit pri pohľade na nafúkanú pani za pultom. Nenechala som sa však odradiť Do oka mi padlo krásne menšie zrkadlo a keďže môj manžel bol stále v práci v Prahe, opýtala som sa, či ho môžem odfotiť a poradiť sa s ním. Pani mi odpovedala, že áno. Keďže medzitým som našla iný zaujímavý predmet, začala som prvý fotiť ten. Zrazu som spoza chrbáta počula arogantný hlas: „Ale ja som Vám dovolila odfotiť len zrkadlo.“ Chápem, že každý majiteľ predajne (neodvážim sa ani pomyslieť, že bola len nepríjemná predavačka kaziaca biznis svojim zamestnávateľom), si môže vo svojom obchode určovať pravidlá, ale len úplný hlupák neodhadne situáciu a zákazníka a bude s ním cvičiť ako s opicou.Človek pochodil najhonosnejšie obchodné štvrte v Londýne, Paríži, Miláne, Ríme, ale len v "čistých a upravených" Leviciach sa k Vám správajú ako v cirkuse. Gratulujem!

Užitočné?Áno


Hodnotení: 1
zuzana Madaraszova Hodnotenia: 1Užitočné: 0
14.12.2015

Som veľmi šťastná a milujem tuto predajňu kto si potrebuje svoje myšlienku usporiadať a pohladiť dušu ideálne odporúčam a ďakujem im

Užitočné?Áno

Prevádzkovateľ nenesie zodpovednosť za informácie na tejto stránke. Viac v Pravidlách

Pozrite si tiež: Interiérový dizajn Dekorácie ‑ výroba Rámy ‑ výroba
Pridať firmu Nahlásiť chybu