Hľadať firmu
ZAVOLAŤ

Kontaktné údaje Technické služby mesta Galanta

031 / 780 24 27
Technické služby mesta Galanta
kpt. Nálepku 1494/39
924 01  Galanta
Kontaktovať e-mailom

Zber, odvoz a nezávadné zneškodňovanie komunálneho odpadu. Prevádzka triediarne a lisovne vyseparovaných zložiek odpadu, kompostárne, čistenie odvodňovacích vpustí na miestnych komunikáciach.

Fakturačné údaje Technické služby mesta Galanta

Názov: Technické služby mesta Galanta, príspevková organizácia
Sídlo: kpt. Nálepku 1494/39, 924 01  Galanta
IČO: 00045721

Hodnotenia Technické služby mesta Galanta

Hodnotenia Technické služby mesta GalantaPridaj hodnotenie: vyber hodnotenie



Hodnotení: 1
Pravda online Hodnotenia: 1Užitočné: 3
15.06.2017

Mesto Galanta sa nevie postarať o svojich zamestnancov ktorí dru za minimálnu mzdu.Roboty pribúda a peňazí obuda,pracovníci technických služieb si zaslúžia viac pretože makajú a to či prsi, sneží stále sú teréne keby nebolo ich mesto by bolo zahadzane odpadkami vedenie vo firme je veľmi zle potrebuje zmenu ktorú by konečne mesto malo spraviť a hlavne zvýšiť robotníkom platy ktoré sú úbohé.Chcem hlavne poukázať na dlhodobý problém v tejto neziskovej organizácie ktorej zarábajú iba vivoleny a nie robotníci ktorí makajú.

Užitočné?Áno


Hodnotení: 1
anežka Hodnotenia: 1Užitočné: 1
12.01.2017

Bola som prekvapená neochotou pracovníkov, pred 15-tou hodinou nemáte šancu niečo vybaviť, hneď vás odbijú komentárom, že im o chvílku končí pracovná doba. Celé zle.

Užitočné?Áno


Hodnotení: 1
Streda Hodnotenia: 1Užitočné: 0
10.08.2016

Je to dobrá firma má dobrých zamestnancov až nato že neplatí dobré a má zlého riaditeľa ktorý myslí viac na seba ako na zamestnanca.Vela šoférov vo firme riskuje svoje životy tím že jazdia na autách ktoré už dávno nemajú čo robiť na cestách.Zamestnanci niesu motivovaný dobrým výsledkom pretože veľa zamestnancov nemá ani minimálny plat.Musim pochváliť pána Polakovskeho pretože od kedy prišiel do firmy dejú sa zmení.Ak chce mať mesto krásnu Galantu nemal by šetriť tam kde nemá.Vela zamestnancov robí ťažkú robotu veľa ľudí nemá šajnu akú mali by si to vyskúšať.

Užitočné?Áno


Hodnotení: 1
herpet999 Hodnotenia: 1Užitočné: 2
28.07.2013

Jednoducho strašná firma , stačí pozrieť na neporiadok v meste a na šalskej ceste na chodníku začínajú rásť celkom slušné stromčeky (topole).

Užitočné?Áno

Prevádzkovateľ nenesie zodpovednosť za informácie na tejto stránke. Viac v Pravidlách

Pozrite si tiež: Odvoz odpadu Zber a likvidácia odpadov Čistenie a dekontaminácia
Pridať firmu Nahlásiť chybu