Hľadať firmu
Dnes:  09:30 - 18:00 OTVORENÉ
Hodnotiť firmu
ZAVOLAŤ

Kontaktné údaje BERG ŠPORT, spol. s r.o.

055 / 625 02 38
BERG ŠPORT, spol. s r.o.
Hlavná 40
040 01  Košice
Kontaktovať e-mailom

Predaj outdoorového sortimentu - horolezecké, kempingové pomôcky, batohy, stany, spacie vaky, skialpinistická výstroj a výzbroj, trekingová obuv, plavecké potreby, funkčné prádlo, člny, doplnky.

Otváracie hodiny BERG ŠPORT, spol. s r.o.

Pondelok - piatok:
09:30 - 18:00 Otvorené
Sobota:
09:00 - 13:00
Nedeľa:
zatvorené

Fakturačné údaje BERG ŠPORT, spol. s r.o.

Názov: BERG ŠPORT, spol. s r.o.
Sídlo: Belehradská 3, 040 13  Košice-Sídlisko Ťahanovce
IČO: 47400692
DIČ: 2023861411
IČ DPH: SK2023861411

Hodnotenia BERG ŠPORT, spol. s r.o.

Hodnotenia BERG ŠPORT, spol. s r.o.Pridaj hodnotenie: vyber hodnotenie



Hodnotení: 1
Martin Hodnotenia: 1Užitočné: 1
11.06.2019

Komunikacia so zakaznikom je strasna. Ten pan, predpokladam ze veduci, je tak arogantny clovek ze nechapem ako si chce takymto pristupom ziskat zakaznikov. Bol som tam len raz ale stacilo mi asi navzdy. Skoda ze som skor neprecital recenzie...asi by som do tohto obchodu neisiel ani ten prvyraz... Uplna neochota komunikovat...vobec neodporucam..

Užitočné?Áno


Hodnotení: 1
Jakub Hodnotenia: 1Užitočné: 1
12.08.2018

Totálna neochota baviť sa slušne o reklamácií zakúpeného produktu. 3 mesiace som mal fľašu, ktorú ich eshop označuje ako "prakticky nerozbitnú", "vhodnú na extrémne dobrodružstvá", "odolnú voči nárazom". Fľaša mi vypadla z ruky z výšky menej ako meter na podlahu v byte a rozbila sa. V predajni pri pokuse požiadať o reklamáciu sa na mňa oborili 3 predajcovia argumentujúc slovami, že za mechanické poškodenie nenesú zodpovednosť, že nenesú zodpovednosť ani za popis na vlastných internetových stránkach a že "prakticky nerozbitná" neznamená že sa nemôže po páde rozbiť. Absolútne arogantná komunikácia. Po tom, čo som to vzdal so slovami, že u nich už nakupovať nebudem, na mňa predávajúca ešte stihla zakričať: "ta nenakupujte!".

Užitočné?Áno


Hodnotení: 2
David Hodnotenia: 2Užitočné: 2
24.08.2016

Urcite obchod s tym lepsim sortimentom v Kosiciach. Ak mate stastie a kupite si bezproblemovy produkt budete asi spokojny. Mne sa ale pri zatahovani snurok v horach odtrhlo usko na botach za 170 Eur. Pri snahe o reklamaciu som dostal jednoznacnu argumentaciu klasicky z poza pultu bez toho aby si topanky vobec pozreli :) "Vy tvrdite ze sa Vam to odtrhlo pri zatahovani snurok, ale pravda moze byt niekde inde". V preklade zakaznik KLAME! :D A potom pride odovodnenie ze na topankach ktore maju odolavat mechanickemu poskodeniu, doslo k mechanickemu poskodeniu. Klasicke vyhovorky v exi- a inter-sportoch. Takze...u mna jednoznacne v Kosiciach uz len sprtissimo. Sortiment je tam sice niekde inde ale v dnesnych casoch polokvality mi tam vyreklamovali uz par produktov priamo na pulte. A tak mam istotu ze mi vec vydrzi v plnej kvalite aspon dva roky. Usko mi opravi obuvnik za 4 eura. Takze k ziadnej ujme nedoslo...akurat dalsie miesto kde uz nenakupujem.

Užitočné?Áno


Hodnotení: 2
Kuko Hodnotenia: 2Užitočné: 2
13.03.2016

Absolutna neochota pri reklamacii tovaru. Predat a nestarat sa...

Užitočné?Áno

Prevádzkovateľ nenesie zodpovednosť za informácie na tejto stránke. Viac v Pravidlách

Pozrite si tiež: Športové potreby Outdoorové vybavenie Športové oblečenie
Pridať firmu Nahlásiť chybu