Hľadať firmu
Dnes:  zatvorené
Hodnotiť firmu

Kontaktné údaje MUDr. Lucián Zaťko - LZ-MED, s. r. o.

046 / 511 31 00
MUDr. Lucián Zaťko - LZ-MED, s. r. o.
Nábrežná ulica 1888/5
97101  Prievidza

Chirurgická ambulancia - poskytovanie zdravotnej starostlivosti v odbore chirurgia.

Ordinačné hodiny MUDr. Lucián Zaťko - LZ-MED, s. r. o.

Pondelok - piatok:
06:45 - 12:00 12:30 - 14:45
Sobota:
zatvorené
Nedeľa:
zatvorené

Fakturačné údaje MUDr. Lucián Zaťko - LZ-MED, s. r. o.

Názov: LZ-MED, s.r.o.
Sídlo: Lyžiarska 398/7, 972 17  Kanianka
IČO: 43897738

Hodnotenia MUDr. Lucián Zaťko - LZ-MED, s. r. o.

Hodnotenia MUDr. Lucián Zaťko - LZ-MED, s. r. o.Pridaj hodnotenie: vyber hodnotenie



Hodnotení: 2
kristina Hodnotenia: 2Užitočné: 5
03.10.2015

Dobrý deň chcem sa A vami podeliť O nepríjemn. Skúsenos. včera sme boli S priateľom U dr.Zatka. Priateľ ma ruku po úraze padol na motorou pilu A rozrezal si ruku. No včera mal ísť len na prevez ruky. Prišli sme tam O 9:45 položil si kartu na ten stolík čo majú vonku na chodbe . Schválne pozeral že koľko karát je ešte pred ním boli tam 3 karty A 4 bol on. No čakali sme tam. Prichádzali ľudia č. Prišli až po nás. Za každým ke. Vyšla sestrička tak stale brala ľudí čo prišli po nás . My sme museli čakat. Nakoniec keď už všetci odišli tak sme tam ostali my A taká. Mladá baba. Po vyše 2 hodinách vyšla na chodbu sestrička pozrela po nás A . Kľudným svedomím nám povedala že nás zabudla zapísat. Tak sme tam čakali ďalších 20 minút. No nakoniec nás zobrala . A priateľ bol vybavený za 5 minút. No takže týmto sa sťažujem na pani sestričku čo rob. 3 veci na raz A potom nevie kde jej hlava stoj. No niečo strašné naposledy sme navštívili túto ambulanciu.

Užitočné?Áno


Hodnotení: 1
Elena Hodnotenia: 1Užitočné: 5
16.09.2015

že nestihnem Bojnicea predstavte si ...bolo mi doporučené prísť zajtra , alebo isť niekam Dobrý deň, dneska som od pol 10 čakala u dr.Zaťku so svojou 82 roč.mamou. Myslela som si že budeme vyšetrení do 13 hod./ o 13.20 sme boli objednaní na alzeologickom oddelení.Už sme boli na rade, ale milá sestrička zobrala svojho známeho a odôvodnila to , že je objednaný na zákrok.A ja sa pýtam ako to , že je objednaný keď sa neobjednáva? A tak som sa ohradila , inam..Vzala som si kartu a odišla do N.Bojníce.Toto hnusné a arogantné správanie sestričky bolo neprofesionálne a ozaj hnusné. Pán dr.naučte sestričku slušnému správaniu k pacientom, lebo keby ich nebolo nemala by čo robiť.Ďakujem Hrubinová

Užitočné?Áno


Hodnotení: 1
boy45613 Hodnotenia: 1Užitočné: 4
07.03.2014

Absolútne nezodpovedný prístup k pacientovi. Nedôsledné vyšetrenie a určenie zlej diagnózy. Následne nerešpektovanie správnej diagnózy iného lekára. Radšej navštívim iného lekára.

Užitočné?Áno

Prevádzkovateľ nenesie zodpovednosť za informácie na tejto stránke. Viac v Pravidlách

Pozrite si tiež: Ambulancie a lekári Chirurgia, chirurgické ambulancie
Pridať firmu Nahlásiť chybu