Hľadať firmu
ZAVOLAŤ

Kontaktné údaje SENION, n. o.

041 / 420 94 11
041 / 420 94 60
SENION, n. o.
Rudinka 142
023 031  Rudina
Kontaktovať e-mailom

Súkromné zariadenie pre seniorov a domov sociálnych služieb - ubytovacie, stravovacie, sociálne služby.

Fakturačné údaje SENION, n. o.

Názov: SENION, n. o.
Sídlo: S. Chalupku 9823/1B, 036 01  Martin
IČO: 42168571

Hodnotenia SENION, n. o.

Hodnotenia SENION, n. o.Pridaj hodnotenie: vyber hodnotenie



Hodnotení: 1
Z23 Hodnotenia: 1Užitočné: 1
14.03.2024

Týmto veĺmi pekne ďakujeme celému personálu za príkladnú starostlivosť, profesionálny a ĺudský prístup ku klientom, mama, ktorá bola u vás ubytovaná, bola veĺmi spokojná a my, rodina, rovnako...plne odporúčame vaše služby, každému, kto ich potrebuje...úprimná vďaka pani riaditeľke RNDr.Mgr.Janke Bartekovej za jej ľudskosť, láskavosť a pomoc...

Užitočné?Áno


Hodnotení: 3
NIna G Hodnotenia: 3Užitočné: 1
14.05.2021

Ďakujem za starostlivosť a krásny ľudský prístup personálu tohto zariadenia k ľuďom, o ktorých sa starajú. Zvlášť ďakujem za úžasnú starostlivosť ošetrovateliek počas obdobia kedy obyvatelia domova ochoreli na COVID, starali sa o nich ako o vlastných rodičov s nasadením všetkých svojich síl v záujme ich vyliečenia. Ďakujem za láskavý prístup a poctivú prácu. Nina G.

Užitočné?Áno


Hodnotení: 1
Vilma Hodnotenia: 1Užitočné: 1
12.04.2021

Naša mama tu bola 2 roky a boli sme veľmi spokojní- prostredie nádherné, tiché, personál, starostlivosť na 1 vrátane pani riaditeľky. Zariadenie je na vysokej úrovni, individuálny prístup, aktivity vo voľnom čase, atd. Vrelo odporúčame.

Užitočné?Áno


Hodnotení: 2
Katarína R. Hodnotenia: 2Užitočné: 1
11.04.2021

Pred piatimi mesiacmi som kvôli zlému zdravotnému stavu matky bola nútená ju umiestiť do zariadenia SENION. Pri vybavovaní všetkých náležitostí k prijatiu som bola milo prekvapená ústretovým chovaním pani riaditeľky, ktorá mi pri prijatí matky veľmi pomohla, za čo jej patrí moje poďakovanie. Prístup celého opatrovateľského personálu - sestričiek, opatrovateliek, sociálnej sestry a ostatných zamestnankýň je na veľmi dobrej úrovni a ja by som chcela touto cestou poďakovať všetkým za prístup ku klientom penziónu . Zvlášť si zasluhuje ocenenie opatera klientov počas pandémie Corony , kedy personál penziónu s nasadením vlastného zdravia sa staral o klientov v penzióne. Ďakujem a prajem celému kolektívu veľa zdravia a empatie pri ošetrovaní svojich klientov.

Užitočné?Áno

Prevádzkovateľ nenesie zodpovednosť za informácie na tejto stránke. Viac v Pravidlách

Pozrite si tiež: Neziskové organizácie Domovy sociálnych služieb Opatrovateľské služby
Pridať firmu Nahlásiť chybu