Hľadať firmu
ZAVOLAŤ

Kontaktné údaje Materská škola, Jiráskova 25, Trnava

033 / 323 67 57
033 / 323 67 54
Materská škola, Jiráskova 25, Trnava
Jiráskova 25
917 02  Trnava
Kontaktovať e-mailom

Celodennú alebo poldenná výchovno-vzdelávacia starostlivosť pre deti vo veku od 2,5 do 6 rokov. Aktuality, krúžky, oznamy a jedálny lístok školskej jedálne.

Fakturačné údaje Materská škola, Jiráskova 25, Trnava

Názov: Základná organizácia OZ PŠaV na Slovensku Materská škola Jiráskova 25 Trnava
Sídlo: Ulica Jiráskova 6047/25, 917 02  Trnava
IČO: 37984136

Hodnotenia Materská škola, Jiráskova 25, Trnava

Hodnotenia Materská škola, Jiráskova 25, TrnavaPridaj hodnotenie: vyber hodnotenie



Hodnotení: 1
Marfa Hodnotenia: 1Užitočné: 2
02.12.2018

Moja dcerka je uz predskolacka,velmi sa jej paci,ucitelky su uzastne,ucia ich veci,ktore nas rodicov ani nenapadnu,ze je to potrebne,co sa tyka stravy,dcerka si pochvaluje,keby mam aj druhe dieta,bez vahania ho tam znovu prihlasim

Užitočné?Áno


Hodnotení: 1
otec Hodnotenia: 1Užitočné: 5
27.09.2018

Ja teda mam zase opacnu skusenost. Nas syn nastupil do skolky, spociatku sa stazoval, ze mu dve deti robia zle. Tak sme sa stazovali. Nasledne, zrejme z pomsty uciteliek, ked uz nastal tyzden, kedy mal spavat, zrazu velmi plakaval, pred aj po spanku a zacali sa stazovat, ze velmi place, budi ostatne deti a pod. Ze je jediny, ktory nevie zaspat ako si oni zelaju, takisto iba on sa budi a nespi presne hodinu aj tristvrte, ako ostatne deti a jediny, ktory place po zobudeni. Ked sme si po syna prisli, sme boli svedkami, ze place minimalne dalsich 5 deti... Ale pre syna sme si chodili len my. Myslim, ze su tam ucitelky od toho, aby taketo deti ukludnili, zaujali, su vystudovane profesionalky s dlhorocnymi skusenostami. Ulahcovanie prace a zbavovanie sa deti, to im ide super. Vlastne este nieco im ide super. Deti este ani nenastupili a uz sme mali v rukach papiere, co vsetko zaplatit a ked hned nezaplatim na dva mesiace 160 eur, tak mi dieta vylucia z dochadzky. Na to profesionalky teda su.

Užitočné?Áno


Hodnotení: 3
Bibi Baur Hodnotenia: 3Užitočné: 4
24.06.2017

Deti,ktoré navštevujú túto materskú školu odmietajú chodiť domov.Príjemné pani učiteľky,personál a ústretové vedenie zariadenia majú láskavý prístup ku všetkým deťom.Materská škola je moderne zariadená a každý deň čakajú najmenších zaujímavé aktivity.

Užitočné?Áno

Prevádzkovateľ nenesie zodpovednosť za informácie na tejto stránke. Viac v Pravidlách

Pozrite si tiež: Materské školy Školy Štátne materské školy
Pridať firmu Nahlásiť chybu