Hľadať firmu
ZAVOLAŤ

Kontaktné údaje JUDr. Daniela Kubišová - notár

048 / 415 42 82
0903 547 928
0948 290 266
JUDr. Daniela Kubišová - notár
Skuteckého 17
974 01  Banská Bystrica
Kontaktovať e-mailom

Notárske činnosti - osvedčovanie listín, podpisov, kúpne, darovacie zmluvy, závety, zakladanie spoločností, úschovy, obchodné spoločnosti, dražby, závety, exekučné tituly.

Úradné hodiny JUDr. Daniela Kubišová - notár

Pondelok - piatok:
08:00 - 17:00
Sobota:
zatvorené
Nedeľa:
zatvorené

Fakturačné údaje JUDr. Daniela Kubišová - notár

Názov: JUDr. Daniela Kubišová, notár
Sídlo: Skuteckého 17, 974 01  Banská Bystrica
IČO: 37959760
DIČ: 1048650328
IČ DPH: SK1048650328

Hodnotenia JUDr. Daniela Kubišová - notár

Hodnotenia JUDr. Daniela Kubišová - notárPridaj hodnotenie: vyber hodnotenie



Hodnotení: 1
Tatiana Hodnotenia: 1Užitočné: 0
11.02.2023

Bohužiaľ táto notárka nám bola pridelená súdom v rámci dodatočného dedičského konania. Predmetom bola 1/8 dvoch parciel. Na termín sme čakali pol roka, a aj to sme dostali termín len po tom, čo sme jej úrad telefonicky kontaktovali. Dátum termínu „pojednávania“ nám oznámila dva dni vopred, čo nám časovo nevyhovovalo, keďže bývame 3 hodiny od Banskej Bystrice a bol to termín pár dní pred Vianocami. Ďalší termín nebol k dispozícii a notársky úrad nás mal kontaktovať v januári, pričom sa tak nestalo a opäť sme ich museli kontaktovať my. Od začiatku „pojednávania“ bola táto notárka arogantná, nepríjemná, neprofesionálna.. Navštívila som mnoho notárskych úradov a notárov aj vo väčších mestách, avšak s takýmto prístupom a aroganciou som sa ešte nestrela. Nebola schopná zistiť ani hodnotu predmetného majetku, takže neviem aký úkon vôbec v tejto veci urobila.

Užitočné?Áno


Hodnotení: 1
Beata Kučerová Hodnotenia: 1Užitočné: 7
04.08.2019

Pani JUDr. Vozárová bola veľmi ochotná a milá. Dostala som u nej termín v krátkom čase a pomohla mi tam kde ma iní odmietli. Je to profesionálka vo svojom odbore. Kompetentne mi poradila a vysvetlila mi čo som potrebovala, prediskutovala so mnou všetky moje námietky, venovala mi dostatok svojho času. Pracuje aj v neštandardných časoch, to je u nás na úradoch zriedkavá skúsenosť. Pani doktorka mi pomohla riešiť moj komplikovaný prípad a pripravila všetky podklady prakticky do dvoch dní. Upozornila ma na veci, ktoré som ja podcenila. Bola som v časovej tiesni a ona mi aj tu vyšla v ústrety. Som veľmi spokojná, vrele odporúčam. Som vďačná, že som k nej išla.

Užitočné?Áno


Hodnotení: 2
Jarmila Mikulová Hodnotenia: 2Užitočné: 8
04.01.2019

Nuž nemala som dobrý pocit, keď ma Vaša pracovníčka odbila so slovami, citujem ... "pani doktorka má veľa roboty .. a keď u nás neprebehlo dedičské konanie tak vás ani neprijme..." nuž takto si klientov nezískate keď ich takpovediac vyhodí niekto ledva prekročia prah kancelárie.a čaká kedy zatvoríte dvere. Možno máte naozaj dosť roboty, no vašu kanceláriu nedoporučím už nikomu. Je v Bystrici viac notárov a našťastie aj ochotných pomôcť.keď to človek potrebuje.Musela som dať aspoň 1 hviezdičku inak by hodnotenie neprešlo, no inak by som nedala ani jednu.

Užitočné?Áno

Prevádzkovateľ nenesie zodpovednosť za informácie na tejto stránke. Viac v Pravidlách

Pozrite si tiež: Notári Právnici, právne služby Právne poradenstvo
Pridať firmu Nahlásiť chybu